Liste over leverandører

Jeg handler som regel i butikk i Norge.
En god regel for håndverkere er å handle kun det jeg ser og kan kjenne.
Omtalen av virksomhetene er deres egene som jeg har kopiert inn i mitt innlegg.

Madsen Design
Welhavensvei 1, 4319 Sandnes, Telefon: 51 60 95 50
Vi er et gammelt firma fra Sandnes i Rogaland, som i 1952 ble startet av Simon E Madsen.  Simon bygget en suksessfull pelsbedrift, som han drev lenge sammen med Leif Madsen.  Leif er 6 generasjon buntmaker og driver firmaet sammen med familie den dag i dag.
Leif videreutviklet firmaet til å designe både yttertøy og kolleksjoner i tillegg til pelsproduksjonen.
Høy kvalitet betyr lenger levetid. Vi følger med i tiden, og har nå gått bort fra konfeksjon og funnet vår nisje i en verden av naturlige råvarer.

Skinnlåven
Smith & Bull AS, Froksveien 5 Norderhov, 3512 Hønefoss Telefon: 32 10 31 90
Smith & Bull AS som driver Skinnlåven har vært i skinn og lærbransjen siden 1898 og dette har gitt oss tilgang til de beste leverandørene.
Vi fører artikler som naturlig hører med for å være en totalleverandør til de som har skinn og lær som yrke eller hobby.
Vi har igjennom denne tiden samlet mye erfaring og kunnskap i faget så vi kan gi råd og veiledning i valg av produkter og materialer. 
Vi har igjennom denne tiden samlet mye erfaring og kunnskap i faget så vi kan gi råd og veiledning i valg av produkter og materialer. Vi har for tiden ca 5400 artikkeler som vi stort sett har på lager, alt fra verktøy, lær, interiør, saueskinn til nesnalobber.

C. Hemsen AS
Niels Juelsgate 68, 0259 Oslo, Telefon: 22 44 99 99
C. Hemsen AS er Norges eldste og ledende leverandør av møbelhud, og lagerfører alt sentralt i Oslo.
Jobber du med innredning og arkitektur i offentlige bygg, næringseiendom, restauranter, barer og andre rom som krever holdbare og stilige materialer, er lær det smarteste materialvalget. Møbelskinn er slitesterkt og gir en varm og eksklusiv atmosfære.
Handler du fra oss får du de beste varene fra garverier i Italia og ellers i Europa. Vi kjenner alle ledd i produksjonen, så du kan være sikker på at du får skinn og lær som er produsert etisk og bærekraftig.

Granberg Garveri AS
Bjoavegen 187, 5582 Ølensvåg, Telefon: 52 76 50 00
Granberg Garveri AS vart etablert i 1951 og var då eit av dei minste garveria i landet. I dag med ein årsproduksjon på over 80.000 skinn, meir enn 40.000 registrerte kundar og 43 årsverk, er Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn. I tillegg har me produksjon og lager av det meste innan dekorasjonsskinn, nappaskinn samt vegetabilskgarva skinn og lær. Granberg Garveri vart i 2017 tildelt næringsprisen av Vindafjord kommune.

Holzwaren Gottfried Mayer GmbH &Co KG, Telefon: + 43 7285 504
Nederranna 21, A-4085 Wesenufer (Østerrike)
Fritt oversatt, da de skriver på tysk, men svarer epost også på engelsk.
Bedriften her levert detaljvarer til skomaker verksteder og fabrikker siden 1898, i dag er Holzwaren den enste leverandøren som ennå lager plugg stift og gelenk til sko laget av tre. De har samarbeid med Gunnar Hagen i gjennom «EURO-SERVICE-DEPOT» (som er et samarbeids stystem som gjør det enklere for forhandlere av skomakerutstyr i Nord Europa å faktisk kunne kjøpe «små» kvanta, og mange andre fordeler). Jeg får alltid god hjelp av Gunnar Hagen i slike tilfeller! Les mer om Gunnar Hagen under:

Gunnar Hagen AS
Kjeller Vest 3, Bygg 2, 2007 Kjeller, telefon: 63 87 36 20
Vi er et norskeid firma som siden etablering i 1958 har en sentral posisjon innen leveranser til norsk skoindustri, skomakere og ortopediske bedrifter. I tillegg leverer vi lim og kjemikalier til farvehandlere.
Vi er norsk representant for EURO-SERVICE-DEPOT. Dette er en sammenslutning av firmaer fra Tyskland, Nederland, Norge, Danmark og Sveits som gjør felles innkjøp direkte fra produsenter. Dette gjør at vi hele tiden er konkurransedyktig i markedet.
Firmafilosofi: Nærhet til kundene, fleksibilitet, produktkvalitet, stort utvalg, markedsorienterte priser og høy servicegrad.Siste innlegg

Par nummer 54

Kjære leser her er par nummer 54 i rekken av sko laget i alt. Jeg har rett og slett talt dem alle.Håndverkeren skal tolke noe

Trendsettende innlegg!

Jeg har fulgt nøye med i tiden og legger ut et ekte bilde av at jeg har kjøpt en liten kasse med 12 kg plugg,

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn